lunes, 23 de abril de 2012

Continua la història de les maestrilles con bloggillo!

Hola a tots i totes! Recordeu quan començàrem la història de les mestretes amb blogget?  
Fent clic ací podreu recordar-la.

Bé, doncs hui vaig a continuar amb la meravellosa història d'aquestes 6 bloggeres i futures mestres amb esperit emprenedor.

El que semblava que sols havia començat com una simple activitat per a la classe d TIC, anava a poc a poc convertint-se en més per a aquestes xiques, cada dia els agradava més el tema de la web 2.0 i el món blogger. 

Durant uns mesos apreneren moltes coses sobre la xarxa i conegueren molts recursos que s'oferien sobre educació. Començaren a utilitzar Prezi, Glogster, JClic... 

Un dia, cregueren oportú anar a un centre d'Educació Infantil a posar en pràctica els recents coneixements adquirits. Es posaren en contacte amb un centre innovador d'EI i anaren preparades amb moltes activitats per a que feren els xiquets i les xiquetes.

Tots quedaren encantats amb la seua sessió de TIC. No sols apreneren els xiquets, sinó també les docents. Aquestes quedaren tan sorpreses que no van dubtar en comunicar-ho a la directora del centre.

Les futures mestres bloggeres es van sentir molt a gust i satisfetes d'allò que havien fet, i arribaren a la conclusió que devien d'anar més enllà i mostrar-li a més gent allò que havien aprés gràcies a les TIC.

Un dia per la vesprada, les xiques reberen una telefonada de la directora del centre on havien anat, aquesta els va proposar que donaren una conferència sobre el seu blog i que mostraren els recursos que havien dissenyat elles mateixa a través de l'ordinador.

Les 6 xiques estaven un poc indecises, mai abans havien fet una conferència sobre les TIC i no sabien si anava a eixir bé l'assunt. Després de recapacitar-ho durant una estona, acceptaren la proposta de la directora. Els dies previs a la conferència, les xiques no pararen un segon, cap ací cap allà, preparant un Prezi explicant el més important per a la conferència, dissenyant noves activitats educatives, preparant-se el guió... 

Per fi, va arribar el dia de la famosa conferència. Quan les xiques arribaren, van comprobar que hi va acudir molta gent, i no sols de València, sinó de la resta d'Espanya i d'altres racons d'arreu del món. Les xiques agafaren aire i eixiren a l'escenari per donar la conferència...


I, com quedaren? Els va anar bé o els nervis els traïren?

En la pròxima entrega més i millor.

Continuarà...  

No hay comentarios:

Publicar un comentario