jueves, 8 de marzo de 2012

Comença la història...

A partir d'ara, anem a començar a crear una història, que a poc a poc anirem completant cadascuna de nosaltres i que volem dur a terme ja que considerem que és un clar exemple d'una activitat grupal que podem realitzar a l'aula, adaptant-la per als xiquets, per que s'introduisquen en el món de la literatura.

Ací comença la història d'unes maravelloses estudiants d'Educació Infantil amb un gran esperit emprenedor...

Això era una vegada, no fa molts mesos unes estudiants començaven un nou curs de la seua carrera i, com no, tenien moltes ganes d'aprendre i continuar formant-se en allò que més els agrada, l'Educació Infantil.

Començaren a anar a les primeres classes, noves assignatures, nous professors... i una assignatura que els va cridar especialment l'atenció... Prácticum II Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Després que l'amable professor explicara tot allò que havien de fer, les nostres simpàtiques amigues es quedaren un poc desconcertades, ja que, siguent sinceres, no tenien massa idea sobre les TIC.

Al principi els costà un poc engantxar-se, tot hi ha que dir-ho, però elles no es donaren per vençudes, ja que eren conscients de que podien aconseguir tot allò que es proposaren.

Anava passant el temps i, a poc a poc, s'anaven introduïnt més al món de les TIC. Feren una Unitat Didàctica per a la pissarra digital que els va quedar fenomenal, amb tots els detalls perfiladets i adaptada per a l'edat de 5-6 anys. També anaven creant un espectacular blog amb molts continguts interessants...

Un dia, entre una de les seues típiques xarradetes de xiques, una de les sis va dir que cada dia li agradava més i més el món de les TIC, i les altres expressaren que tenien la mateixa opinió. Totes tenien ben clar que, després d'acabar l'assignatura, no s'acabaria la seua exploració en la temàtica de les TIC...

I, sabeu que va passar? Buff, molt fort tot... però... haureu d'esperar un poc per a saber-ho... en la pròxima entrega de la història! Segur que vos agrada molt!


Continuarà...

No hay comentarios:

Publicar un comentario